ZIO BY NAITT Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Dawno niczego nie pokazywałem, tak więc: Oto miniaturka Hannovera Cl.II w barwach SL Ławica, rok 1919. Model to stary Airfix, od siebie poprawiłem dość koszmarną fakturę powierzchni skrzydeł, zmieniłem śmigło, dodałem trochę detali w kabinie, naciągi i kalki. Zdjęcia postaram się podmienić na inne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krosto Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Nikt nic nie pisze, to ja tylko powiem, że takie lotnicze "dziadki" zawsze przyciągają moją uwagę. W stylu Zio, gdyż oglądam Twoje prace i trzymasz linię Trochę lotki mnie bolą, bo przejścia nie ma, ale to takie moje ale... Gratujejszyn tematyki pozdrawiam, K Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crustian Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Niech żyje Powstanie Wielkopolskie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIUSZ111 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 proszę o zdjęcia zprodukcji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIUSZ111 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 proszę o informacje jak zrobiłeś linki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Coś musi być w tym niepozornym modelu, że wchodzę tu kolejny raz ,-)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awiatik Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 No ładny!!!!Gratulacje. U mnie w szafie mój Hannover cierpliwie czeka na sklejenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIUSZ111 Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Bardzo proszę o link, lub zdjęcia tego modelu z produkcji, dzisiaj zakupiłem ten sam model, jest bardzo słabej jakości. Proszę tez o poradę innych modelarzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts