ZIO BY NAITT Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Dawno niczego nie pokazywałem, tak więc: Oto miniaturka Hannovera Cl.II w barwach SL Ławica, rok 1919. Model to stary Airfix, od siebie poprawiłem dość koszmarną fakturę powierzchni skrzydeł, zmieniłem śmigło, dodałem trochę detali w kabinie, naciągi i kalki. Zdjęcia postaram się podmienić na inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Nikt nic nie pisze, to ja tylko powiem, że takie lotnicze "dziadki" zawsze przyciągają moją uwagę. W stylu Zio, gdyż oglądam Twoje prace i trzymasz linię Trochę lotki mnie bolą, bo przejścia nie ma, ale to takie moje ale... Gratujejszyn tematyki pozdrawiam, K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Niech żyje Powstanie Wielkopolskie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARIUSZ111 Napisano 5 Stycznia 2015 Share Napisano 5 Stycznia 2015 proszę o zdjęcia zprodukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARIUSZ111 Napisano 6 Stycznia 2015 Share Napisano 6 Stycznia 2015 proszę o informacje jak zrobiłeś linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 7 Stycznia 2015 Share Napisano 7 Stycznia 2015 Coś musi być w tym niepozornym modelu, że wchodzę tu kolejny raz ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 8 Stycznia 2015 Share Napisano 8 Stycznia 2015 No ładny!!!!Gratulacje. U mnie w szafie mój Hannover cierpliwie czeka na sklejenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARIUSZ111 Napisano 8 Stycznia 2015 Share Napisano 8 Stycznia 2015 Bardzo proszę o link, lub zdjęcia tego modelu z produkcji, dzisiaj zakupiłem ten sam model, jest bardzo słabej jakości. Proszę tez o poradę innych modelarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi