athlon5 Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Jako,że od wystawienia T-90 minęło już troche czasu przedstawiam kolejny pudełkowy modelik -tym razem Bradley-odkupiony za przysłowiowe grosze.W zasadzie pojazd (oryginalny) jako taki nie podoba mi się ale co tam...pobawić się można.Model nie przedstawia żadnego konkretnego pojazdu. Niestety zdjęcia są dość kiepskie bo robiłem je przed chwilą na stole a nie mam narazie możliwości zrobić przy świetle naturalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Wygląda fajnie - czy ty je robisz zarobkowo, bo schodza jak z taśmy montażowej. Czy wam też wszystko zasłaniają jakieś reklamy? Jak tak to jak to diabelstwo wyłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Czy jest sens "odwalać maniane" i wrzucać beznadziejne zdjęcia? Można, ale po co komu zdjęcia poruszone, beznadziejnie oświetlone, czy też bez ostrości. Pośpiech jest wskazany przy biegunce i łapaniu pcheł, na pewno nie w modelarstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 9 Lutego 2012 Autor Share Napisano 9 Lutego 2012 Czy jest sens "odwalać maniane" i wrzucać beznadziejne zdjęcia? Można, ale po co komu zdjęcia poruszone, beznadziejnie oświetlone, czy też bez ostrości. Jest..zawsze można dać powód by ktoś sobie odreagował poza tym niezły tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Dobre athlon. Kochany, gdybym ja chciał odreagowywać na forach, to już dawno by mnie ze wszystkich wywalili . A na poważnie. Po prostu uważam, że zamieszczanie byle jakich zdjęć świadczy po trosze o stosunku do oglądających. Tydzień temu skończyłem dioramę i jeszcze nie zrobiłem zdjęć, bo nie mam "melodii". Każdemu modelowi czy dioramie robię około 30-tu zdjęć. Z tego wybieram około 5-8 do umieszczenia w necie. Ale tak robię ja, a Ty masz prawo robić inaczej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 10 Lutego 2012 Autor Share Napisano 10 Lutego 2012 Ale tak robię ja, a Ty masz prawo robić inaczej. Pozdrawiam dzięki to jeśli pozwolisz dorzucę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Ladnie pomalowany i sklejony model . Trochę mnie nie przekonują te czarne cienie . Nie bardzo wiadomo czy to cień czy kamo? Ale jak by go postawić na podstawce ze zróżnicowaną zielenią... Wyglądał by świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Na tych jest już na co popatrzeć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 10 Lutego 2012 Autor Share Napisano 10 Lutego 2012 Tak się zastanawiałem co zrobię następnego....już wiem -jakiś "namiot bezcieniowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 14 Lutego 2012 Share Napisano 14 Lutego 2012 I może jaśniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi