lolek300124 Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Witam! Jako ,że od prawie roku nie miałem styczności z modelarstwem ,postanowiłem wrócić z nowym Projektem na wasze forum. Przed tą przerwą ,jak z pewnością wiecie lepiłem Scanie "Legend" ,lecz ten projekt mnie przerósł ,pod względem malowania oraz wykonania ,podjąłem decyzję o zawieszeniu projekt ,ponieważ wolę nabrać większego doświadczenia oraz umiejętności zanim skopie to co już zrobiłem, Scania czeka na lepsze czasy i umiejętności w pudle. Jako ,że siedzę w domu ze skręcona stopą i nie mogę wyjść z domu ,postanowiłem założyć ten temat ,ponieważ auta firmy "Micro Trans" zawsze mi się podobały . Na początku chciałem zrobić MANa TG-X w malowaniu tej że firmy ,lecz po pierwsze kupić mana to jest dzisiaj problem ,po drugie Już taki Man jest na naszym forum ,więc nie będę dublował . Volvo będzie z deka fikcyjne ,ponieważ firma dysponuje Volvem Fh 700 ,a ja robię 13 litrową wersję 540 konną ,ponieważ mam konwencję Nowego volva FH ,ale bez dodatkowych wlotów powietrza ,takie jak ma wersja FH16. Mógłbym spróbować przerobić odlew ,jednak jest on tak skopany (ruski odlew) ,że nie chcę gorzej zepsuć. Fotka oryginału Teraz przyszedł czas na fotorelację ! Przymiarka na sucho. Patrząc tak teraz na zdjęcie chyba zrobię jeszcze jedną poprzeczkę ,zamiast tej czarnej oryginalnej! Wszytko czeka na dokładniesze obrobienie! A tak na koniec ! Liczę na wasz doping i mam nadzieję ,że dotrwam do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 No to powodzenia, a przy okazji zapytam skąd bierzesz te kształtowniki polistyrenowe, ceowniki, itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 7 Lutego 2012 Autor Share Napisano 7 Lutego 2012 No to powodzenia, a przy okazji zapytam skąd bierzesz te kształtowniki polistyrenowe, ceowniki, itp? Sam wycinam z polistyrenu listewki i kleje w kształt ceownika. Później na to szpachla papier i nie widać łączenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi