Grzes Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Taki wynalazek sobie sprawiłem do kolekcji powojennych pojazdów terenowych naszego wojska. Na zewnątrz: całkiem ładnie opracowana obowlutka do pudełka: Wewnątrz: Instrukcja dwu rysunkowa - na jednym góra, na drugim dół pojazdu Blaszka + Klisza: Części może niewiele, ale wszystko co najważniejsze tu znajdziemy. No i spory zapas tablic rejestracyjnych do pojazdów UN i MO, niestety zabrakło tablic do zwykłych wojskowych GAZów Części: Części na fotce w większości mają usunięte przeze mnie nadlewki. Dość dobrze to wygląda, zobaczymy jak się będzie sklejało. Możliwość zrobienia otwartej maski silnika. Rzut oka w zbliżeniu: I na koniec mała składanka: Z pewnością da się z tego zrobić ładny modelik, ale jak to przy żywicy, trochę pracy będzie trzeba włożyć... Damy radę, kwestia tylko wyboru malowania, ale tu przyjdą z pomocą kalkomanie z ToRo Models. Przy okazji zakupu trochę nie stanął na wysokości zadania sklep Jadar, bo zamówienie realizowali 2 tygodnie (priorytet!!!) mimo iz na ich stronie widniała informacja - towar dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Bardzo fajny gazik Pomysł z obwolutą na pudełko rzeczywiście świetny - 10tp ma tak samo , więc chyba będzie to standardem. Co do dostępności - to , że wisi jako dostępny wcale nie oznacza ,że gotowe do wysyłki . Żywica jest niszowym tematem, nie mają jej na stanie , więc odlewają dopiero na konkretne zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Skoro zobaczyłem co jest w środku, teraz popatrzę ja się to prawuję "w praniu" i pewnie też kupię. Ale pilnik to Ci się przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Dziwna zbieżność, ja wyciągnąłem swój model z 2-3 godziny przed ukazaniem tego in-boxa. Wysypałem części na rękę, zobaczyłem, że mało co widzę i spakowałem wszystko do pudełka (ja mam jeszcze stare pudełko z jedna czarno-białą fotką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Lutego 2012 Autor Share Napisano 14 Lutego 2012 Dziwna zbieżność, ja wyciągnąłem swój model z 2-3 godziny przed ukazaniem tego in-boxa. Skoro taka zbieżność myśli, to może zrobimy projekt grupowy? Ty i ja znaczy się Wysypałem części na rękę, zobaczyłem, że mało co widzę No, bez lupy za takie maleństwa się nie biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi