Gość Napisano 13 Lutego 2012 Share Napisano 13 Lutego 2012 Witam. Do końca konkursu czasu mało, ale mam nadzieję, że zdążę. Fw-190 z Mastercrafta, odkupiłem niedawno od kuzyna ze względu na sentyment (nawiasem mówiąc jest to pierwszy model jaki miałem, lecz nigdy go nie skleiłem). Ok. Dość pisania. Regulaminowy In-box: PS. Malowanie będzie pudełkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallstart Napisano 13 Lutego 2012 Share Napisano 13 Lutego 2012 O w końcu długonosa foczka w konkursie. Przyznam się, że czekałem, czy ktoś weźmie ją na warsztat. Powinna skleić się w standardzie bez większych problemów - przynajmniej moja Foka, którą skleiłem w zeszłym roku żadnych mi nie przysporzyła. Pozdrawiam konkurencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 14 Lutego 2012 Share Napisano 14 Lutego 2012 Witam serdecznie - życzę powodzenia, jak na stanmdard i model to czasu jest wystarczająco dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Coś zacząłem dłubać przy modelu. Ogólnie mnóstwo szlifoawnia, Gdzie niegdzie szpachla (kokpit). Zdziwił mnie brak lini podziału na górze i na dole kadłuba. Czy domalowanie pasów mieści się w kategorii Standard? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Osobiście sądzę, że domalowanie pasów się mieści w standardzie. Jeden z kolegów namalował pasy na fotelu swojego MiGa, i nikt nie miał pretensji. Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Niedawno dośćdużo działo się z foczką. Nie było przy niej jakoś dużo szpachli (owiewka źle siedzi i była mała szpara w skrzydłach). Za to miałem papier ścierny przylepiony do dłoni.Zostało jeszcze tylko pomalować i "długonosa foka: skończona. Ok, ot co powstało: Mam nadziej, że finish przebiegnie szybko i sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Model ukończony. Na szczęście wyrobiłem się z czasem. Niestety pękła mi owiewka. Mówi się trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi