PUSH-UPEK Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Leciwy zestaw Verlindena, robiony 10 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Super wykonana scenka . Może cegły trochę zbyt jednolite ale za to figurki świetne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Jak na dziesięć lat temu robiona (malowna rozumiem) to powiem że teraz robisz lepsze - co jest oczywiście pozytywne. Ja nie mam talentu do figurek, więc to tylko wizualna ocena, ale i tak lata świetlne wyprzedza moje umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 15 Lutego 2012 Autor Share Napisano 15 Lutego 2012 Dzięki koledzy za komenty.Co do tego mogę dodać to to,że znalazłem te foty w archiwum swoim.Wrzuciłem tak ło żeby tylko puki co czymś wzbogacić galerie .Co do wykonania to w ciągu dekady faktycznie można osiągnąć wielki skok w umiejętności malowania.Zresztą po wykonaniu blisko 300stu figur w samej tylko skali 1;16 efekt jakiś musi być.Chodz niektóre figurki pozostawiały wiele do życzenia jeśli chodzi o ich jakość(ŻEZBE) nie malowało mi się ich z radością.POadrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emil98 Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 jako ze w modelarstwie jestem noobem to zwroce uwage na bład ortograficzny pisze sie "póki".A tak swoją drogą to figurki pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi