Grześ1541804924 Napisano 27 Czerwca 2007 Share Napisano 27 Czerwca 2007 (edytowane) skasować Edytowane 24 Maja 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 27 Czerwca 2007 Share Napisano 27 Czerwca 2007 Witaj na Modelworku. Khehe, zdjecia tak taktycznie, widze, zamiesciles, zeby nie dalo sie czegos czasem dopatrzec. A tak na powaznie, nawet na tych fotkach "stopklatkach" widac, ze nie jest zle, chociaz wedlug mnie, rzuciles sie na gleboka wode z tym ZTSem... Czekam na "prawdziwne" zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grześ1541804924 Napisano 28 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2007 Witam. Tak jak już wcześniej wspomniałem wstawiam zdjęcia robione aparatem cyfrowym. Na tym etapie piloci nie mieli jeszcze pomalowanych butów i poprawionych mundurów oraz ranny nie miał oczu i ust. Podczas schnięcia (przed szlifowaniem) Pierwsza warstwa lakieru. Druga warstwa lakieru. Piąta warstwa lakieru (rozładowały mi się akumulatorki dlatego nie mam zdjęć z trzeciej i czwartej warstwy) Stan modelu na 26.06.07 Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grześ1541804924 Napisano 28 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2007 Mam jeszcze pytanie nie chcę zaśmiecać forum dlatego zapytam się o to w tym wątku. Mam listę modeli moim zdaniem wartych uwagi, ( i dostępnych w moim mieście), który z nich jest naprawdę dobry? F6F-3 1:72 Italeri Fw-190 D-9 1:72 Italeri A-26C 1:72 Italeri C-119C 1:72 Italeri Najbardziej jestem przekonany do niego Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 Tak w ogole to witaj, pamietam twojego bfa 109 na kartonwork i zastanawiam sie czemu jest nei skonczony jeszcze?????? Jesli chodzi o te modele to nie kleilem ani nie widzialem zadnego z nich, ale mysle ze prosty w klejeniu i niezbyt skomplikowany schemat malowania powinien miec Hellcat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 C-119C 1:72 Italeri Najbardziej jestem przekonany do niego Very Happy Domyślam się, że jest dość duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grześ1541804924 Napisano 1 Lipca 2007 Autor Share Napisano 1 Lipca 2007 Witam. Przez ten weekend trochę popracowałem i dzięki temu model jest prawie gotowy. Pozostaje mi jeszcze nałożyć kalkomanie oraz poprawić kolorystykę modelu (gdzie niegdzie należy nałożyć jeszcze jedną warstwę lakieru). Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 No jak na pierwszy model to jest naprawde dobrze. A co do podkładu to nie jest on konieczny, ja go nie używam ale napewno pomoże, a nie zaszkodzi. Co do dużej ilości warstw to tak to jest z jasnymi Pactrami. Zresztą akryl słabiej kryje. Ale dobrze że wybrałeś Pactre bo pod pędzelek najlepsza i nie ma takich smug, zrezsztą na Twoim modelu nawet ich nie widze. Jak nakleisz kaleczki to będzie git. Ps. Pozdrawiam kolejnego modelarza plastikowca z naszego miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 W te otwory nad głowami pilotów można było dociąć z butelki od np. SPRITE (bo zielona) kolorowe oszklenie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grześ1541804924 Napisano 7 Lipca 2007 Autor Share Napisano 7 Lipca 2007 Witam. Bell został ukończony. Niestety jedna z kalkomanii przerwała mi się podczas nakładania, lecz udało mi się to naprawić. Proszę o komentarze. Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 8 Lipca 2007 Share Napisano 8 Lipca 2007 Przenieś swojego ostatniego posta do działu "Galeria....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi