Serek Napisano 27 Czerwca 2007 Share Napisano 27 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 Tak BTW, to widzieliście dalszą część relacji Guida? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regis Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 Hej, Jeśli dobrze pamiętam to foty są z tej oto relacji: http://www.wettringer-modellbauforum.de/forum/thread.php?threadid=6008&page=9 Rzucam co jakiś czas okiem na to co modelarze z wettringer-modellbauforum.de poczyniają. Czasem można podpatrzeć kilka pomysłów. pozdrawiam, k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 28 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2007 Zgadza się większość fotek pochodzi z tego właśnie w/w forum, skopiowałem sobie bo Guido zawsze ma pełną dokumentacje, a ja miałem tylko kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi