Sandman Napisano 23 Marca 2012 Autor Share Napisano 23 Marca 2012 Dzięki R_Mazzi w kolejnym modelu wezmę pod uwagę Twoje rady:) Maluję pactrami w tym wypadku (dunkel gelb, panzer grun i schokoladenbraun). Co do biedronki wyszła szara, ale kolory których używałem to biel tytanowa, brąz van dyka, żółć neapolitańska i ochra żółta. Chyba dałem za dużo kropek i rozpuszczalnika, bo wszystko się wymieszało. Co do brudzenia, coś tam próbowałem żółtawą pastelą pociapać, ale tego nie widać. Czy model się rozjaśni po użyciu jasnych pasteli, czy nie będzie różnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandman Napisano 24 Marca 2012 Autor Share Napisano 24 Marca 2012 Kolejna porcja zdjęć. Już niewiele zostało do zrobienia (tak mi się przynajmniej wydaje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Jeżeli utrzymasz kolorystykę/jakość ostatniej fotki to dawaj galerię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 A mnie w dalszym ciągu nie podobają się... zdjęcia. Nie potrafię na ich podstawie ocenić, jak właściwie wygląda model . pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandman Napisano 27 Marca 2012 Autor Share Napisano 27 Marca 2012 Prace ukończone, nie jestem tylko pewien liny holowniczej, reszta wydaje mi się ok.Zdjęcia doprowadzają mnie do szału.Robione w trybie super makro, rozjaśnianie, kadrowane i poprawiane w photoshopie i wyglądają tak jak wyglądają, po prostu nie umiem robić zdjęć. Rzućcie okiem, które babole da się jeszcze poprawić i rzucam się na pożarcie do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi