jakub97 Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Witam ponownie. Pewnego dnia pomyślałem że za kilka tygodni zrobię sobie o taką dioramę. Robiłem w paincie więc proszę o wyrozumiałość Proszę o porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicpon Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Użytkownik jakub97 to jakaś prowokacja, mająca na celu pomiar czasu reakcji administracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jask33 Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Zainwestuj w blok techniczny, klej, patyczki do szaszłyków, najtańszą gąbke prysznicową. Sklej blokowe modele pojazdów (pilnując wymiarów), zlep coś jak ten most. Z gąbki i patyczków zmontuj drzewa i krzaki (ma wyglądać). Załatw kawał płaskiej grubej płyty styropianu. Wymyśl i przemyśl story*. Przestawiaj i elementy i patrz czy mają sens i będą czytelne dla oglądającego. Jak będzie dobrze to zapytaj rodzinę i znajomych co widzą. Zacznij od nowa i tak do bólu A w tzw. międzyczasie zbieraj materiały o pojazdach i krajobrazach. No to " NA MURY BRACIA". PS. 1 moje testery poszły do szkoły dla syna jako "las liściasty" za 6+ PS. 2 Masz biznesplan* projektu? * słowa obcojęzyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Zauważyłem, że w poprzednich tematach o tej dioramie fotka się nie wyświetla. Może Jakub97 nie umie ich edytować. W takim razie musisz się tego jak najszybciej nauczyć. Pytanie do kolegi - dlaczego Sherman stoi w wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 25 Lutego 2012 Autor Share Napisano 25 Lutego 2012 Bo sherman będzie na takim wysuszonym dnie i będzie w niego celował czy coś na razie tylko tak bo dioramę robię za kilka miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honey Napisano 22 Stycznia 2015 Share Napisano 22 Stycznia 2015 Nie da się zrobić kilkuset tysięcy identycznych wyrobów choćby nie wiem jak człowiek się starał...Poszczególne partie zawsze będą się delikatnie różnić ale żeby aż tak to wątpię - być może opakowanie było rozszczelnione,może na słońcu leżało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 23 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2015 Aha. Spoko. Odkop z sprzed kilku lat, treść do czego skierowana??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejon26 Napisano 20 Marca 2015 Share Napisano 20 Marca 2015 Podłączę się do tematu. Otóż planuję wykonanie dioramy budowlanej i szukam figurantów w skali 1:35. Najlepiej jakiś współczesnych robotników z kaskami. Szukałem troszkę ale straciłem już nadzieję. Przerabianie z żołnierzy IIWŚ mnie przeraża. A widział ktoś może jakiś dźwig samochodowy w tej skali (tylko nie żywiczny za 400 zł.)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi