plastikk Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 Już bardziej go nie popsuję... Jak zawsze pędzel,akryle,olejnice itp.Dodatki własne. Wiem - rozpędziłem się z gąbką... Jednak - osobiście mi się podoba. Sam model Airfixowi bardzo się udał,merytorycznie sie nie wypowiem,uwaga co do grubości osłon bocznych układu jezdnego - lepiej je sfazować trochę- inaczej odstają zbytnio na boki. I mam nadzieję że, Królewski Tygrys zapowiadany jako ''nówka'' będzie utrzymany na tym samym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 Niezłe cacko, mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 Ładny jest . Czy przypadkiem nie złamałeś podczas budowy lufy kadłubowego kaemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofa Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 Fajnie wygląda, może trochę za bardzo obity ale jak kto lubi Czy te zapasowe kółko nie powinno być w kolorze pozostałych ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 26 Lutego 2012 Autor Share Napisano 26 Lutego 2012 Fajnie wygląda, może trochę za bardzo obity ale jak kto lubi Czy te zapasowe kółko nie powinno być w kolorze pozostałych ?? Jak kto lubi . @Dumapolski Rzeczywiście - lufka sie mię zwiędła od kadłubowego km'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 Jak dla mnie model wymaga dalszych prac. Czemu on tak się świeci?? Warto go pokryć lakierem matowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi