kalaruch Napisano 30 Września 2012 Autor Share Napisano 30 Września 2012 Na wykończeniu, trzeba naprawić co się podczas pływania popsuło i model gotów. Model jest szczelny, moc silników dobra, niestety reakcja na ster słaba... chyba trzeba po prostu dużej powierzchni dla steru na rumplu. Garść fotek. Do pływania zdjąłem zrzutnię BG...ale to dłuuga historia. Przy wkładaniu do auta popsuł się ster, odłamał włoski plastik, jak wnosiłem do domu to spadł na niego plecak i poszedł flagsztok i działko. Na tyle się zdenerwowałem, że zrobiłęm od nowa rumpel i ster z drutu od szydełkowania i mosiężnej blachy, polutowanej cyną. Uszkodzenia od syfu i prowizorycznego montażu - 2 pióra prawej śruby poszły weg, mocowanie jedno też, drugie wyleciał wał z obsady, tuleja wału rozszczelniona, trochę smar wyłazi na wierzch. Ster do liftingu No powolutku finisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 Pływałeś, a po mnie nie zadzwoniłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 30 Września 2012 Autor Share Napisano 30 Września 2012 Wytocz mi ster i mocowanie wałów bo pływania już nie będzie do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 Aaaaa! zdrajczyk! He!he! mister Barlog czujecie się teraz jak ja niedawno ! Fajnie?! Ot i kumple . Coś czuję że jak świat światem to razem nie popływamy nigdy,z takich czy innych powodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 30 Września 2012 Autor Share Napisano 30 Września 2012 pawlik - póki co muszę naprawić to i owo, pływanie raptem 15 min, równie dobre byłoby w wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorniK Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 Śliczne pływadło, szkoda tylko że to wodowanie takie z przygodami. Na wodzie wydaje się konkretną prędkość osiąga bo fale elegancko wycina. U mnie w stoczni z różnych powodów zastój totalny. Swego czasu śmiałem się że idzie jak budowa Gawrona...ale minister reaktywował projekt i mnie jeszcze cholera wyprzedzi :-/ Ale cóż teraz zajmuję się moim nowym modelem w stali 1:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 Chociaż 15 minut ale ile radości ! Zostałem tego pozbawiony! Poskarżę się pewnej pani to da ci wycisk ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi