karambolis8 Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 Ja dla odmiany powiem, że nity nie są takie złe. Mi się model w całości podoba. Masa detali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 Ja dla odmiany powiem, że nity nie są takie złe. Mi się model w całości podoba. Masa detali. Tylko te na spodzie skrzydła wyszły za mocno reszta super. Model dostał mój głos w ankiecie, to mogę sobie ponarzekać ,-)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 5 Marca 2012 Autor Share Napisano 5 Marca 2012 Dziękuję kolegom za miłe słowa, jak i za słowa krytyki! Mam kilka wizji na kolejne Iskry, z tym, że zmian będzie nieco więcej (m.in. skrzydła będą zrobione zupełnie na nowo) - zobaczymy co z tego wyjdzie. Tymczasem dziękuję za obecne głosy i zachęcam pozostałych do podobnego kroku. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AEROMODEL Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Miałem innego faworyta, ale Ty jednak pokazałeś kunszt !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi