karambolis8 Napisano 2 Marca 2012 Napisano 2 Marca 2012 Ja dla odmiany powiem, że nity nie są takie złe. Mi się model w całości podoba. Masa detali. Cytuj
no.tips Napisano 2 Marca 2012 Napisano 2 Marca 2012 Ja dla odmiany powiem, że nity nie są takie złe. Mi się model w całości podoba. Masa detali. Tylko te na spodzie skrzydła wyszły za mocno reszta super. Model dostał mój głos w ankiecie, to mogę sobie ponarzekać ,-)). Cytuj
Rafalik Napisano 5 Marca 2012 Autor Napisano 5 Marca 2012 Dziękuję kolegom za miłe słowa, jak i za słowa krytyki! Mam kilka wizji na kolejne Iskry, z tym, że zmian będzie nieco więcej (m.in. skrzydła będą zrobione zupełnie na nowo) - zobaczymy co z tego wyjdzie. Tymczasem dziękuję za obecne głosy i zachęcam pozostałych do podobnego kroku. ;) Cytuj
AEROMODEL Napisano 22 Marca 2012 Napisano 22 Marca 2012 Miałem innego faworyta, ale Ty jednak pokazałeś kunszt !! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi