Pafek Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 (edited) Valentine mk.I Italerka, 1/72, jeden z moich lepszych modeli. Niestety humbrek którym malowałem był dość gęsty. Gąsek nie malowałem, kolor plastyku. Krytyka mile widziana! Edited July 1, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggy Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Sorry ale fotki bokiem to dawno nie było Konieczność przekręcania głowy o 90 stopni w prawo źle wpływa na ocenę:P Ogólnie trochę szpachli i szlifowania przed malowaniem by mu nie zaszkodziło. (2 fotka- panel boczny z przodu - widać linię; trochę nierówne łączenie przednich płyt). Farba rzeczywiście gęsta - na ostatniej fotce widać zalany wkoło słupek (to przy rurze wydechowej?). Kalki też nieciekawie siadły. Kiedyś pora zdecydować się na jakieś płyny pod kalki. No i są fajfocle i pyłki na farbie . Ale nie ma smug! Ogólnie Twoje modeliki sprawiają coraz lepsze wrażenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pafek Posted July 1, 2007 Author Share Posted July 1, 2007 Eee.., Dzięki i sorki za fotkę ale wydawało mi się, że ją przewaliłem, no ale nic to, odeszła w nicość, do lepszego świata. :-P Ja chyba wtedy malowałem zepsutą farbą z tąd te "fajfocle" i pyłki! :-} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Hejmo Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Widać trochę niedomalowań, sprawdź czy nie trzęsie Ci się ręka I może wash by mu się przydał, trochę obić, bo widzę, że przykurzony to on jest. Kalki wytknął już reggy. Teraz będzie tylko lepiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts