Pafek Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 (edytowane) Valentine mk.I Italerka, 1/72, jeden z moich lepszych modeli. Niestety humbrek którym malowałem był dość gęsty. Gąsek nie malowałem, kolor plastyku. Krytyka mile widziana! Edytowane 1 Lipca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 Sorry ale fotki bokiem to dawno nie było Konieczność przekręcania głowy o 90 stopni w prawo źle wpływa na ocenę:P Ogólnie trochę szpachli i szlifowania przed malowaniem by mu nie zaszkodziło. (2 fotka- panel boczny z przodu - widać linię; trochę nierówne łączenie przednich płyt). Farba rzeczywiście gęsta - na ostatniej fotce widać zalany wkoło słupek (to przy rurze wydechowej?). Kalki też nieciekawie siadły. Kiedyś pora zdecydować się na jakieś płyny pod kalki. No i są fajfocle i pyłki na farbie . Ale nie ma smug! Ogólnie Twoje modeliki sprawiają coraz lepsze wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafek Napisano 1 Lipca 2007 Autor Share Napisano 1 Lipca 2007 Eee.., Dzięki i sorki za fotkę ale wydawało mi się, że ją przewaliłem, no ale nic to, odeszła w nicość, do lepszego świata. :-P Ja chyba wtedy malowałem zepsutą farbą z tąd te "fajfocle" i pyłki! :-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 Widać trochę niedomalowań, sprawdź czy nie trzęsie Ci się ręka I może wash by mu się przydał, trochę obić, bo widzę, że przykurzony to on jest. Kalki wytknął już reggy. Teraz będzie tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi