mały15 Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Witam wszystkich,na samym początku należało by się przedstawić mam na imję Kamil. Będzie to mój pierwszy warsztat na tym forum , a przedmiotem budowy będzie Panthe G. Mam nadzieje że dzięki waszej pomocy uda się mi podszkolić mój warsztat.Na początek główny bohater i pozostałości blaszek po inych modelach kturych użyję A oto wyniki dwudniowej prasy cas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Witam, będę tu zaglądał. A przy okazji czy te koła nie powinny być zamiennie ustawione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Witaj. Koła są pewnie na sucho założone tylko do fotki. Kolega pomylił pierwsze powinno iść tam gdzie drugie,a te z kolei na przód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Warsztat zapowiada się ciekawie tylko faktycznie z tym jednym kołem coś przekombinowałeś... chyba że sugerowałeś się jakimś zdjęciem które potwierdza ten układ kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mały15 Napisano 11 Marca 2012 Autor Share Napisano 11 Marca 2012 Układ jezdny złorzony jest tylko na sucho , aby klej na gąskach dobrze zwjązał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mały15 Napisano 12 Marca 2012 Autor Share Napisano 12 Marca 2012 Mała aktualizacja pracy wierza otrzymała faktur e stali.Do poprawjenia zostały spawy.Wszelkie uwagi mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 A czemu wieża wygląda jakby została odlana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mały15 Napisano 12 Marca 2012 Autor Share Napisano 12 Marca 2012 Witam i nasamym początku przepraszam za wstawjenie takich zdjęci z nie dokojczonego etapu budowy wieży. Młodzieniczy pośpiech cóż zrobić.Wieżę doprowadziłem jak myślę do dobrego w mjarę wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Dla mnie ta faktura jest zbyt gruba bo co prawda na niektórych zdjęciach widać skazy na pancerzu ale nie aż takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Faktura może faktycznie nieco przesadzona, chociaż z drugiej strony jak umiejętnie podniszczysz kotkę, to może wyjść z tego coś ciekawego. I jedna uwaga bardziej personalna, staraj się czytać posty przed wysłaniem, a najlepiej zainstaluj jakiś słownik, bo czasami aż oczy bolą od błędów ortograficznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mały15 Napisano 13 Marca 2012 Autor Share Napisano 13 Marca 2012 Mała aktualizacja została zrobiona słabsza faktura płyt,i doszło parę elementów nad przedział silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 faktura to nitro i dziobanie pędzelkiem czy inna metoda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mały15 Napisano 16 Marca 2012 Autor Share Napisano 16 Marca 2012 Mała aktualizacja , skoniczona tylna płyta i zaczęty lewy bok pojazdu.Wszelkie uwagi mile widziane ;o) A poniżej dzisiejsza wizyta listonosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 16 Marca 2012 Share Napisano 16 Marca 2012 Robota pali Ci się w rękach. Może doszlifuj te zapasowe ogniwka gąsienic na prawej stronie. Rzucają się w oczy ślady po wypychaczach. Jak przyjdzie wash to jeszcze bardziej to później uwidoczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heinrich Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Witam mam takie małe czy gąsienice są założone w dobrym kierunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Witam mam takie małe czy gąsienice są założone w dobrym kierunku? Gaski są źle założone przynajmniej jedna strona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Janusz chyba jednak dobrze ,przynajmniej tak wygląda z Twojego rysunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Janusz chyba jednak dobrze ,przynajmniej tak wygląda z Twojego rysunku Przyjrzyj się Robert układowi tych ząbków są inaczej założone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 w/g mnie są takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 w/g mnie są takie same Zgadza się dałeś dobre porównanie... a teraz porównaj ten rysunek z drugą stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 z drugiej chyba odwrotnie ale ja sie nie znam na hitlerowcach niech ktoś znajacy temat oceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Prawa jest założona prawidłowo. Lewa jest zrobiona na odwrót. Znalezione na szybko w google images Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi