pitersun64 Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 Koledzy Zakupiulem sobie model Puszczyka w skali 1:48 z Aeroplastu. Niestety nie moge znaleźć materiałów na temat malowania kabiny wewnątrz i jej wyposażenia. Możecie mnie nakierować na jakieś żródło? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 http://lmgtfy.com/?q=PZL+SW-4+Puszczyk A potem "Grafika". Nie zaszkodzi zerknąć też na forumową wyszukiwarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitersun64 Napisano 14 Marca 2012 Autor Share Napisano 14 Marca 2012 Dzięki za podpowiedź, szukałem ale znalazłem tylko zdjęcia kabiny z zewnątrz, niewiele pomagające w odtworzeniu oryginalnego wyglądu. Proszę o podpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 search.php?keywords=sw-4+puszczyk&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=topics&st=0&ch=300&t=0&submit=Szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitersun64 Napisano 15 Marca 2012 Autor Share Napisano 15 Marca 2012 Dzięki Moses Bardzo mi pomogłeś Poprawie się w szukaniu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi