skala72 Napisano 19 Marca 2012 Share Napisano 19 Marca 2012 skala 72 może wstawisz coś swojego hmmmmmmmm,,, Stare modele są na http://czolg.blox.pl Aktualnych nie mam, są jedynie dwa warsztaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 20 Marca 2012 Autor Share Napisano 20 Marca 2012 Ale piernicze, no nie, ale czasami warto to porobić i podoczepiać się detali. Myślę, że lepiej trochę "po krytykować" niż lać kolejny miód, bo człowiek wpadnie w samozachwyt i nie będzie zwracał uwagi na szczegóły. I bardzo słusznie. Wcale nie traktuję tego jako czepiania się. A każdy model prezentuję tu z duszą na ramieniu, bojąc się tego, że zostanie zmiażdżony przez krytykę... Naprawdę. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 Daj spokój, nie ma co się cykać. Wszelkie uwagi, moim zdaniem, są na tzw. wagę złota.Kolejny model będzie jeszcze lepszy. Jaki model teraz trafi na warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 20 Marca 2012 Autor Share Napisano 20 Marca 2012 Pz.Kpfw. 35(t)/LT vz.35. Pudełko otwarłem w sobotę. Ale po wyrzeźbieniu z plastiku dna kadłuba na razie wymiękłem. Kadłub wylądował z powrotem w pudełku. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Grzegorz te rodzinne zdjęcia wymiatają Może teraz kolekcja wózków na podwoziu T-34? A z osprzętem na wozie to różnie bywało, zależy kto, gdzie i w jakich okolicznościach przyrody malował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 23 Marca 2012 Autor Share Napisano 23 Marca 2012 Grzegorz te rodzinne zdjęcia wymiatają Dzięki za pochwałę mojej pracy . W tym miejscu nieskromnie dodam, że w rzeczywistości modele te prezentują się o wiele lepiej, niż na tych nie do końca udanych zdjęciach. Może teraz kolekcja wózków na podwoziu T-34? E, raczej nie. Z resztą - seria na podwoziu 38(t) wcale nie jest skończona. Pozostało, lekko licząc, co najmniej 7 modeli samego UM-a, ale na razie dość. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfenstein Napisano 28 Marca 2012 Share Napisano 28 Marca 2012 Gratulacje dla Munnitionshlepper, jest wielka. Masz bardzo ciekawą kolekcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 28 Marca 2012 Autor Share Napisano 28 Marca 2012 Dziękuję. Twój bardzo mi się podoba. Jest lepszy niż mój. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi