young Napisano 16 Marca 2012 Share Napisano 16 Marca 2012 Szczerze, trochę mnie zatkało gdy zobaczyłem zamieszczone tam fotografie. I to nic, że ze znakami wodnymi. Do celów "dokumentacyjnych" wystarczą. Wszyscy znajdą coś dla siebie Wacław Hołyś 1 Wacław Hołyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 16 Marca 2012 Share Napisano 16 Marca 2012 Dzięki Serdeczne.Znajdzie się parę pięknych ujęć ołówków. Tyle tylko ,że mogliby zamiast tych pi.......rzonych znaków na całych fotkach ograniczyc się chociaz do tła , a jak nie to wydac komercyjną płyte CD i byłoby po problemie .Tak ....takie piekne ujęcia. young Mogę podrzucic linki Braciom Słowianom z Bałkanów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Marca 2012 Share Napisano 16 Marca 2012 Piękne, sporo klasyków na których się wychowałem Ale z tymi znaczkami na fotkach to faktycznie trochę przegięli... Tak na zasadzie - jak chcecie fotkę to macie, ale taką trochę pomazaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Aviateam.pl Wacław Hołyś Radzę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KayFranz Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Panie na niebiesiech! Co ja się tej Wilgi nr 126 w kamuflażu naszukałem... Young - zamiatam kapeluszem przed Waszmością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi