ksiadz Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Witam Model służył mi jako platforma doświadczalna docelowo miał wylądować w koszu. Jednak postanowiłem dać mu ''życie" jednak wcześniejsze eksperymenty troszkę nim nadszarpnęły wiec doskonały nie jest. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 A, proszę księdza, proszę powiedzieć o jakie doświadczenia i eksperymenta chodzi z tym Jakiem? Może to rzuci jakieś światło i umożliwi rzetelną ocenę, którą obecnie utrudnia mi przede wszystkim pamięć o księżowskim Comecie, który sprawiał bardzo korzystne wrażenie jakoś kolidujące z obecną galerią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 Hmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 20 Marca 2012 Autor Share Napisano 20 Marca 2012 No tak nie wyjaśniłem, ale po krzywiźnie linii podziałowych na kadłubie myślałem, że się domyślicie. Troszkę eksperymentowałem z brudzeniem na wylotach paliwa i to mi też niezbyt pięknie wyszło. Poćwiczyłem też przycinanie igieł w zastępstwie karabinów. Model nie zasługuje na gloryfikacje wiem, ale szkoda mi go było umieścić w koszu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 na wylotach paliwa To będzie wydech... Zgadłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 20 Marca 2012 Autor Share Napisano 20 Marca 2012 na wylotach paliwa To będzie wydech... Zgadłem? Tak tak; po prostu pomyłka miało być "na wylotach spalin" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 po prostu pomyłka E tam, przecież to właśnie tędy ulatuje paliwo zalane do zbiorników. Tyle, że już troszkę inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi