dweler Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 (edytowane) Zdjęcia przepadły więc uzupełniam o nowe. Witam. Po dłuższej przerwie z plastikiem postanowiłem zrobić airbusa a320 w nowym, ciekawym malowaniu olt express. brakuje kilku napisów gdyż były niewykonalne poprzez wycięcie ich z taśmy maskującej, z pozostałymi było ciężko ale jakoś się udało. Ogólnie ciężki temat z tymi pasażerami, nie ma możliwości jak w czołgu zamaskowania błotkiem niedociągnięć. Każdy błąd widać jak na dłoni. Zdjęcia: Edytowane 28 Marca 2020 przez dweler aktualizacja zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KilY Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Ogólnie sprawia dobre wrażenie, niestety obejrzałem tylko trzy zdjęcia. Więcej nie dałem rady, bo nie dość, że Imageshack i foty się ładuja i ładują to jeszcze do tego zamiast dać bezpośrednie linki to dałeś (jak koleżanka Kasia galerię obok) miniatury i trzeba każdą stronę, a potem powiększenie ładować oddzielnie - odechciewa się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 BOMBA!!!!! Za pokusę plus, wieelki plus. Tylko skrzydła powinny być szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Całkiem przyjemnie wykonany pasażer Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Supper!! I wielki plus + za bezkalkowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Wizualnie model prezentuje się bardzo przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 23 Marca 2012 Autor Share Napisano 23 Marca 2012 dzięki za wszystkie opinie, teraz taki mnie korci: http://www.aviationnews.eu/blog/wp-content/uploads/2012/02/Boeing-Delivers-Uzbekistan-Airways-767-300ER-728x582.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 No Uzbek przyjemny. mam akurat A310 w tym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi