Dumo Napisano 2 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2012 A żebyś wiedział . Tyle razy już pisałem i jak widać nikt tego nie czyta . Tamijowski T-55 to wersja rosyjska w takiej wersji nie używana w wojsku Polskim Marku możesz dokładniej co się różni w polskiej wersji i jakieś fotki poglądowe może ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Model świetnie się prezentuję! Rozjaśnienia bardzo go ożywiły a ten błysk choć pewnie nie był w rzeczywistości do tego modelu pasuję doskonalę. Nie przerabiałeś klap nad silnikiem? Nie przerabiałem klap dodałem tylko blachy eduarda z polskimi pokrywami. Co jeszcze różni wersję polską i rosyjską? Chał bym wiedzieć bo jestem nieobeznany z tematem, a nie natrafiłem w internecie na nic innego co by je różniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Super malowanie po prostu świetny. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Pierwsza różnica to przednia belka. W polskich T-55 szew spawalniczy szedł przez całą szerokość kadłuba, w ruskiej było to coś w rodzaju jaskółczego ogona. Pokazałem to kiedyś na moim modelu T-54A. Dalej, to inny sposób zamykania skrzynek narzędziowych, spawanie osłon przekładni bocznych. Narazie tyle może coś mi się coś przypomni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Rafal....swietny pomysl i super wykonanie (choc dla mnie za czysciutki). Fajne soczyste kolory....i nawet jest szczur PRLu kiedys sobie pstrykne takiego teciaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 8 Kwietnia 2012 Share Napisano 8 Kwietnia 2012 Model i diorama mistrzostwo świata Zvezda nie robi t-55 italeri to przepak esci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Model i diorama mistrzostwo świata Zvezda nie robi t-55 italeri to przepak esci Dzięki Ale na pudełku od italerki jest znaczek firmowy zvezdy czyli to ich przepak, zvezda natomiast zgapiła od esci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi