zloty Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Lepszym materiałem wyjściowym do zrobienia Bf 109G2 będzie model Revlla Bf109G10, czy Academy Bf109G-6 alboG14??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 a czemu nie Hasegawa G-2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salsa Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Pod względem geometrii lepszy kadłub ma Revell, jednakże do G2 łatwiej konwertować Academy, a najlepiej wykorzystać oba zestawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SamP Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 A ja nietypowo powiem, G2 od Plastyka A jeżeli chcesz przerabiać z innych wersji to lepiej, aby numer był jak najbliższy G2 czyli jeśli już to G6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 17 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2012 Dzięki za podpowiedzi. Kupiłem model G-6 Hasegawy. Zobaczę czy uda się przerobić go na G4 w miarę bezboleśnie. Jeśli nie to pozostanę przy G6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi