fiedotow Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Dzięki mojemu kuzynowi Piotrowi na stałe zamieszkałemu w U.K. mam zaszczyt zaprezentować Wam, Szlachetni kilka zdjęć Spitfire Mk. I. To tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 25 Października 2013 Share Napisano 25 Października 2013 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salsa Napisano 25 Października 2013 Share Napisano 25 Października 2013 Piękne foty.... Podzielisz się całą galerią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca To ja się dorzucę z walkaroundem bliskiego kuzyna, bo P9444 w londyńskim Science Museum: https://www.primeportal.net/hangar/mark_hayward/supermarine_spitfire_mk1a_p9444/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi