wojtecz Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 witam kontynuacja moich przeróbek, padło na opla od razu zaznaczę że model bez podstawki więc ustawiłem go tymczasowo do zdjęcia , co do moich umiejętności foto już się tłumaczyłem i jeszcze jedno , nigdzie nie widziałem na zdjęciu takiej wersji z anteną , za to widziałem w sieci modele tak zrobione , spodobał mi się ale czy istniał ? cóż... jedno zdjątko z "warsztatu" pozdrawiam oglądających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Ładnie wyszedł. _____________ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Bomba , świetnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Wygląda ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Pomysł ciekawy i dużo własnej inwencji. Tyle na "tak". A teraz na "nie" Linki masztu pofaldowane- maszt runąłby... Szyby słabo dopasowane, szpary (np. przy schodach), na dachu siatka stalowa (?), słabe brudzenie... Reflektory... ech! Przetłoczenia nad i pod oknami bardzo nierówne. A to na przednim zderzaku- to łańcuch? Może jednak wypadałoby poćwiczyć na prostszych modelach- nie wymagających konwersji.. Do warsztatu! Sorry, ale tak to widzę- najważniejsze, że modelarstwo sprawia Ci przyjemność! Ćwiczymy, ćwiczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Zdjęcia! Popracuj na zdjęciami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 Tablica rejestracyjna Luftwaffe a na błotniku oznaczenie LSSAH..coś tu nie halo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi