wojtecz Napisano 10 Kwietnia 2012 Napisano 10 Kwietnia 2012 witam kontynuacja moich przeróbek, padło na opla od razu zaznaczę że model bez podstawki więc ustawiłem go tymczasowo do zdjęcia , co do moich umiejętności foto już się tłumaczyłem i jeszcze jedno , nigdzie nie widziałem na zdjęciu takiej wersji z anteną , za to widziałem w sieci modele tak zrobione , spodobał mi się ale czy istniał ? cóż... jedno zdjątko z "warsztatu" pozdrawiam oglądających Cytuj
jakub97 Napisano 10 Kwietnia 2012 Napisano 10 Kwietnia 2012 Ładnie wyszedł. _____________ Pozdrawiam Cytuj
rhinoceros Napisano 10 Kwietnia 2012 Napisano 10 Kwietnia 2012 Pomysł ciekawy i dużo własnej inwencji. Tyle na "tak". A teraz na "nie" Linki masztu pofaldowane- maszt runąłby... Szyby słabo dopasowane, szpary (np. przy schodach), na dachu siatka stalowa (?), słabe brudzenie... Reflektory... ech! Przetłoczenia nad i pod oknami bardzo nierówne. A to na przednim zderzaku- to łańcuch? Może jednak wypadałoby poćwiczyć na prostszych modelach- nie wymagających konwersji.. Do warsztatu! Sorry, ale tak to widzę- najważniejsze, że modelarstwo sprawia Ci przyjemność! Ćwiczymy, ćwiczymy! Cytuj
piotrkur Napisano 12 Maja 2012 Napisano 12 Maja 2012 Tablica rejestracyjna Luftwaffe a na błotniku oznaczenie LSSAH..coś tu nie halo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi