czsochaj Napisano 6 Lipca 2007 Share Napisano 6 Lipca 2007 Za 13 zł. za model mamy dobrze wydane Hurricany. Oba są w standardzie, czyli tak jak przewiduje instrukcja[zgodnie z tym co jest w środku pudełka]! Bez dodatków z żywic i blach też nieźle się prezentują. Czasami walor źle wykorzystany wcale nie musi podnieść atrakcyjności modelu. W tym wypadku ,,prosto z pudełka'' nie oznacza skromnie i ubogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 6 Lipca 2007 Share Napisano 6 Lipca 2007 Mi się "one" jak najbardziej w świecie podobają i znów pędzel w ruchu był . Mam podobnego tylko z Airfixa i zamierzam w te wakacje go skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 6 Lipca 2007 Share Napisano 6 Lipca 2007 No ja ostatnio starałem się go zrobić w fińskich barwach..I wyszło jak wyszło...kalka miała troszku latek więc się kruszyła i znikala w oczach...Ale co jakoś ją nałożyłem, lepiej czy gożej ale jest.. Może jakoś gopokarzę...Nie mam aparatu więc są problemiki..Narazie tylkobęde opisywał... Pozdrawiam Artur Radkiewicz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 7 Lipca 2007 Share Napisano 7 Lipca 2007 Bardzo,bardzo ładne ! Z pędzelkowym pozdrowieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi