czsochaj Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Za 13 zł. za model mamy dobrze wydane Hurricany. Oba są w standardzie, czyli tak jak przewiduje instrukcja[zgodnie z tym co jest w środku pudełka]! Bez dodatków z żywic i blach też nieźle się prezentują. Czasami walor źle wykorzystany wcale nie musi podnieść atrakcyjności modelu. W tym wypadku ,,prosto z pudełka'' nie oznacza skromnie i ubogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek92 Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Mi się "one" jak najbardziej w świecie podobają i znów pędzel w ruchu był . Mam podobnego tylko z Airfixa i zamierzam w te wakacje go skończyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar2r Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 No ja ostatnio starałem się go zrobić w fińskich barwach..I wyszło jak wyszło...kalka miała troszku latek więc się kruszyła i znikala w oczach...Ale co jakoś ją nałożyłem, lepiej czy gożej ale jest.. Może jakoś gopokarzę...Nie mam aparatu więc są problemiki..Narazie tylkobęde opisywał... Pozdrawiam Artur Radkiewicz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paws Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 Bardzo,bardzo ładne ! Z pędzelkowym pozdrowieniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts