czsochaj Napisano 6 Lipca 2007 Napisano 6 Lipca 2007 Za 13 zł. za model mamy dobrze wydane Hurricany. Oba są w standardzie, czyli tak jak przewiduje instrukcja[zgodnie z tym co jest w środku pudełka]! Bez dodatków z żywic i blach też nieźle się prezentują. Czasami walor źle wykorzystany wcale nie musi podnieść atrakcyjności modelu. W tym wypadku ,,prosto z pudełka'' nie oznacza skromnie i ubogo. Cytuj
Maciek92 Napisano 6 Lipca 2007 Napisano 6 Lipca 2007 Mi się "one" jak najbardziej w świecie podobają i znów pędzel w ruchu był . Mam podobnego tylko z Airfixa i zamierzam w te wakacje go skończyć Cytuj
Ar2r Napisano 6 Lipca 2007 Napisano 6 Lipca 2007 No ja ostatnio starałem się go zrobić w fińskich barwach..I wyszło jak wyszło...kalka miała troszku latek więc się kruszyła i znikala w oczach...Ale co jakoś ją nałożyłem, lepiej czy gożej ale jest.. Może jakoś gopokarzę...Nie mam aparatu więc są problemiki..Narazie tylkobęde opisywał... Pozdrawiam Artur Radkiewicz... Cytuj
Paws Napisano 7 Lipca 2007 Napisano 7 Lipca 2007 Bardzo,bardzo ładne ! Z pędzelkowym pozdrowieniem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi