rhinoceros Napisano 18 Kwietnia 2012 Share Napisano 18 Kwietnia 2012 SiG 33 Alan+ blaszki Eduard 1:35. A do tego własne uzupełnienia. Do Dragona i AFV mu daleko. Ale rodził się, gdy jeszcze nie było konkurencji na rynku... Model powstał już jakiś czas temu- fotki nieco "zleżałe"... Doszedłem do wniosku, że warto pokazać... Model w galerii, ale przed malowaniem... Zapraszam do oglądania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Ładnie zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 19 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Dzięki. Przez dłuższy czas wahałem się, czy malować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Nie dziwię się. A masz zdjęcia pomalowanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 19 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Kiedyś robiłem, ale są do poprawki- może w sobotę zrobię i wrzucę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Bardzo ładny. Też bym się wahał czy malować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi