Timi Napisano 8 Lipca 2007 Share Napisano 8 Lipca 2007 No to kolejny model mecze już go z 3 tygodnie. Jest to typowy short run obiecałem ze nie będę narzekał, więc tylko powiem że żywiczna kabina jest najlepszym elementem zestawu DOsyć biadolenia Foty: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 14 Lipca 2007 Autor Share Napisano 14 Lipca 2007 Widzę że zero zainteresowania czyli domyślam sie żeby relacji dalej nie kontynuować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 14 Lipca 2007 Share Napisano 14 Lipca 2007 Wedłog mnie kontynuowac jak najbardziej!Ładny model sie szykuje choc nie przepadam za zywicznymi dodatkami to bardzo ładnie je pomalowałeś Szkoda że zainteresowanie takie małe:( Pozdrawiam P.S ŻKS POLONIA BYDGOSZCZ !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 14 Lipca 2007 Share Napisano 14 Lipca 2007 Bajki opowiadasz Ja juz siadam w pierwszym rzedzie. Wakacje mamy wiec i ludzi mniej w sieci. Lukam i wiem , ze nie jestem jedyny. Masz juz 76 wyswietlen watku co mowi wrecz cos innego tylko ludziska jakies ciche. Malowanie oczywyscie bedzie nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 14 Lipca 2007 Autor Share Napisano 14 Lipca 2007 Viper ja też nie przepadam za żywicą, ale tylko taka kabinkę miałem w zestawie wczoraj złożyłem wszystko do kupy i jest co najwyżej średnio Okonekciesze sie że jednak ktoś ogląda, szkoda tylko ze jak w teatrze w milczeniu, bo aktor mimo że zacnej urody to naprawdę średni zobaczymy jaki będzie finał spektaklu boje sie ze może być Dzisiaj zlepiłem przód kadłuba w tygodniu pomęczę sie z wkomponowaniem kabiny a będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 14 Lipca 2007 Share Napisano 14 Lipca 2007 Timi no nie moge doczekac sie zdjeć z dalszego etapu budowy ponieważ narazie model wychodzi bardzo ładnie ! Miłej budowy i pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 14 Lipca 2007 Share Napisano 14 Lipca 2007 Nie marudzić tylko wstawiać kolejne fotki, (117 wyświetleń) ktoś tu jednak zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raddosnyy Napisano 15 Lipca 2007 Share Napisano 15 Lipca 2007 Dawaj Timi, czekamy na więcej;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 15 Lipca 2007 Share Napisano 15 Lipca 2007 domyślam sie żeby relacji dalej nie kontynuować?? Dobre, a znasz ten o babie i lekarzu? No to żeby Cię bardziej zmotywować, i ja sobie przycupnę i zacznę mocować swoją szczękę na CA co by mi potem nie opadła na ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 16 Lipca 2007 Autor Share Napisano 16 Lipca 2007 Parę nowych zdjęć. Kadłub zlepiony, kabinki wklejone, w kabinie radiooperatora brakuje fotela oraz karabinu, który powstaje praktycznie od podstaw . Szpachlowania będzie cała masa, miałem do wyboru kadłub bez szczelin albo niedopasowana góra kadłuba, wolałem szczelinę w kadłubie bo z tym sie uporam szybciej niż z niedopasowaną górą A teraz fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 16 Lipca 2007 Share Napisano 16 Lipca 2007 Timi jak na razie odwaliłeś kawał dobrej roboty !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toff Napisano 16 Lipca 2007 Share Napisano 16 Lipca 2007 A można prosić zdjęcie pudełka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 16 Lipca 2007 Autor Share Napisano 16 Lipca 2007 Wiesz co nie mam pudla w domu bo modle robie na modelarni , ale tutaj masz Review zestawu i masz fotkę pudełka http://www.kitreview.com/reviews/battlereviewbg_1.htm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 16 Lipca 2007 Share Napisano 16 Lipca 2007 Jak na razie całkiem pozytywnie , czekam na efekt zabawy z owiewką PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 16 Lipca 2007 Autor Share Napisano 16 Lipca 2007 Owiewka jak owiewka, ale w podwoziu co najwyżej koła nadają sie do użytku, a to i tak po gruntownym remoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 16 Lipca 2007 Share Napisano 16 Lipca 2007 Timi wychodzi to bardzo fajnie...a szczeliny....eeee zalać CA i szlif...bedzie cudnie..już wygląda bardzo zacnie czekam na dalsze postępy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 17 Lipca 2007 Autor Share Napisano 17 Lipca 2007 ja nie lubię szpachlowania ca, dam sobie rade przy pomocy Plasto i Surfacera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 Rozumiem ,że prawie cała górna część kadłuba została dorobiona? Czekam na ciąg dalszy relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 18 Lipca 2007 Autor Share Napisano 18 Lipca 2007 Znaczy góra byłą w zestawie jeżeli o to chodzi tylko ze pasowała jak reszta części w tym modelu Dzisiaj to wszytko zaszpachlowałem, terasz schnie jutro to wyszlifuje i poprawie szpachle. Odchodziłem tez krawędzie spływu, bo były ohydnie grube, teraz nie są może żyletki ale jest dużo lepiej. Jutro postaram sie o nowe fotki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 21 Lipca 2007 Autor Share Napisano 21 Lipca 2007 Nowe zdjęcia nowe zdjęcia po pierwszej warstwie szpachli a tutaj prawie skończone, w tygodniu przemaluje surfacerem i jak będzie dobrze to rycie linii mnie czeka Tutaj mały backstage na modelarni, trochę burdel + full pułu ze szpachli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 21 Lipca 2007 Share Napisano 21 Lipca 2007 Tutaj mały backstage na modelarni, trochę burdel + full pułu ze szpachli Mr. Green Ty jeszcze "burdelu" w warsztacie nie widziałeś.........mam podobny tylko XXL , jak to czasem posprzątam to nie mogę znaleźć potrzebnych rzeczy.............więc jest jak jest i wszystko mam pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 27 Lipca 2007 Autor Share Napisano 27 Lipca 2007 Zawsze gdy zabieram sie za en model to mam stan depresyjno-lękowy , ale o tym za chwile. Wyciąłem otwory pod światła, które pasują jak wszystko w tym modelu , widoczna mała dziurka to otwór na lufę KMu, ale sam zrobiłem sobie zonka, bo źle wyciąłem dół, jakoś zakleiłem tym co wyciąłem, jutro wyszlifuje, zaszpachluje i zobaczymy jak wyjdzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 eeee taki wycinany zonk to pikuś..gorzej jakbyś skleił dwie góry plata i dwa doły płata ze soba ...żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 28 Lipca 2007 Share Napisano 28 Lipca 2007 Dobrze to zakleiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 28 Lipca 2007 Autor Share Napisano 28 Lipca 2007 Dzisiaj zrobiłem jedną goleń bo na więcej nie starczyło mi siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi