wojtek_fajga Napisano 22 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Świetny model - chętnie zobaczył bym z pod twojej ręki kolejne - może jakiegoś " Japońca " w ambitnym camo . Oto jakiś Japoniec... Zrobiony jakieś dwa lata temu... a czy kamuflaż ambitny?... chyba raczej wytarty A tu jest model, w którym zostały poprawiome hinomaru. Z analizy zdjęc wynika, że samoloty jepońskie bywały odrapane i złuszczone, ale znaki narodowe były zawsze zadbane, pięknie odmalowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik_K Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Jaką techniką robiłeś to kamo?Piękne to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Bardzo fajny.. Mi się podoba.. Ja powiem że do Ciebie troszku mi barkuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Ładne, ciekawe i przyciągające spojrzenie malowanie. Ma w sobie to "coś". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 Piękny model, ale myślałem Wojtku, że nitowanie już wprowadziłeś jako standard, chyba, że to miał być typowo relaksacyjny modelik. Bo wiem z innego forum, że na co dzień bardziej się "umartwiasz". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek_fajga Napisano 27 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Model został zrobiony ponad dwa lata temu, jako czwarty lub piąty w mojej modelarskiej karierze. W tamtym czasie nitowanie było dla mnie czarną magią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Września 2007 Share Napisano 11 Września 2007 modele...brak słów ideał-kosmos-masakra. Gratulacje!!! Ale powiedz nam proszę jak uzyskać efekt odpadającej farby.Pytam bo nie widziałem tak dobrze oddanego tego efektu na modelu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek_fajga Napisano 16 Września 2007 Autor Share Napisano 16 Września 2007 ...powiedz nam proszę jak uzyskać efekt odpadającej farby.Pytam bo nie widziałem tak dobrze oddanego tego efektu na modelu. Polega to na maskowaniu powierzchni fluidem maskującym przy pomocy gąbki i zrywaniu farby taśmą maskującą. Ta technika będzie opisana w jednym z następnych numerów Super Modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamxxxadam Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 model klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi