Michał G. Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Witam. Wstawiam galerię zdjęć modelu IŁ-62 w rejestracji SP-LAB Tadeusz Kościuszko w malowaniu PLL LOT. Skala 1:144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 jak dla mnie ekstra, piękna maszynka... była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Piękna maszyna i jeszcze lepsze wykonanie. Zadko spotykany model tym bardziej cieszy oko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Piekny szkoda tylko ze jest tak bardzo trudno dostepny :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Nie znam się na tych "autobusach"ale jest piękny ,gratuluje wykonania akurat tego egzemplarza ,pamiętam ten dzień bo w katastrofie zginął syn /25lat/ mojej nauczycielki od matmy z podstawówki i kilka innych osób z mojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Bardzo fajnie i schludnie wykonany model Iła , dla mnie bomba . Może tak Zvezda mogła by się pokusić o wykonanie takiego Iła 62 na poziomie Tu 154 M , było by super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Ładny i polski A 9 maja mamy 15 rocznicę jego katastrofy (miał wówczas rejestrację SP-LBG) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 A 9 maja mamy 15 rocznicę jego katastrofy... Grzesiu jedynka z dwójką Ci się pomyliły ,25 rocznica będzie /9.05.1987r/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Wspaniała robota Michale! Godny pochwały temat i dobre wykonanie. Moje najszczersze gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Gdzieś dzwonią, ale... Nie muszę na wszystkim się znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Bardzo ładny! Mo BrazModels leży i czeka na lepsze dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Przedstawiony tu SP-LAB miał to samo imię co SP-LBG, ale to nie był ten sam samolot. Były zresztą w różnych wersjach.Fucktycznie, rejestracje SP-LA_ miały Ił-62, SP-LB_ były przyporządkowane do Ił-62M.Troszkę za szybko napisałem nie patrząc na numery seryjne samolotów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał G. Napisano 4 Maja 2012 Autor Share Napisano 4 Maja 2012 Dziękuję wszystkim za pozytywne opinie . Aktualnie rozpoczynam prace nad IŁ-em 18, a potem TU-134A, TU-154B2 oraz YAK-40, oczywiście z RusAir. Wszystkie w malowaniu naszego LOT-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konzo Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Model jest super ale JAK MOGŁES GO WYSTAWIC DO LAMUSA!!!!!!! Znalazłem na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał G. Napisano 17 Maja 2012 Autor Share Napisano 17 Maja 2012 W swoim lotowskim zbiorze mam jeszcze jeden egzemplarz SP-LAA Mikołaj Kopernik, tak więc tego mogłem przekazać na sprzedaż. Niebawem w galerii pokażę YAK-a 40 w malowaniu LOT-u, prace trwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi