Skocz do zawartości

Mercedes benz Actros Black Edition-relacia z budowy!!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć

Właśnie zaczołem budować Mercedesa

Narazie tylko rama

Oto fotki

66c69de611f52870m.jpg

5ab9e9a571c612abm.jpg

3c709460b2a2c742m.jpg

Proszę o wypowiedzenie się

• 2 weeks later...
Napisano

Witam

kolejne fotki z budowy

2df6050e6a690bbem.jpg

064513a8d33e88c6m.jpg

niestety tylko 2 fotki ale zawsze coś prosze o komętarze

Napisano

troche mało widać a w dodatku nie pasuje mi ten jednolity kolor silnika . pozatym nic więcej nie moge wywnioskować z tych fotek

Napisano

Cienżko coź tu zkomętowadź

Napisano
zkomętowadź

Wybacz, Preatorian. Ostatnio się tego czepiam :/

Napisano (edytowane)
już dajcie spokój z tą ortografią

Żal. Dwa orty w jednym wyrazie Przepraszam za OT

EDIT:

Cienżko coź tu zkomętowadź

Niezrozumiałem kontekstu.

Edytowane przez Gość
Napisano

Nie ma osobiście nic do nikogo ale Marcinie trzeba dbać o czystość języka Polskiego.

Napisano

Fotki, choćby nie wiem jak na nie patrzeć nic niestety do tematu nie wnoszą, no chyba poza tym, że widzimy podwozie z silnikiem... Jeśli chcesz, żebyśmy cokolwiek skomentowali musisz pokazywać dokładniejsze fotki i przede wszystkim wyraźne.

No ale nic... Prace widzę idą ostro do przodu i to najważniejsze. Pozdrawiam!

Napisano

Nie ma osobiście nic do nikogo ale Marcinie trzeba dbać o czystość języka Polskiego.

ale jak ktoś popełni jeden błąd to chyba nic się nie stanie, chociaż masz racje

Napisano

Chodzi o to, że kolega bobi nie raz piszę niezbyt zrozumiale...

JW nie ma sprawy... Wszyscy mamy takie chwile, że musimy trochę dłużej pomyśleć, żeby coś załapać

A kolegę bobi- ego proszę o pisanie bardziej zrozumiale i z możliwe najmniejszą ilością błędów.

Co do modelu. Silnik nie powinien być faktycznie cały srebrny... To jest akurat silnik od AXORA, ale malowanie jest podobne dla wszystkich nowszych silników mercedesa axor_powertrain_engine.jpeg

Pozdrawiam,

Przemek

Napisano

No właśnie miałeś...

Na pewno nie powinien to być jednolity kolor, a tym bardziej cały w chromie (bardziej mi to chrom przypomina, a w oryginale wygląda to na ciemny srebrny). Tak na prawdę to cały silnik jest w różnych odcieniach szarości/srebrności , więc można się pokusić o zostawienie silnika w takim malowaniu i odpowiednie przybrudzenie niektórych elementów.

Napisano

znowu masz racje z przybrudzeniem niektórych elementów ale chyba lepiej pomalować wspomnianymi odcieniami szaroście/srebrności, ale to tylko moje zdanie