bobi Napisano 10 Lipca 2007 Share Napisano 10 Lipca 2007 Cześć Właśnie zaczołem budować Mercedesa Narazie tylko rama Oto fotki Proszę o wypowiedzenie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 10 Lipca 2007 Share Napisano 10 Lipca 2007 OO na pewno będę w przyszłości ten model składał. Masz może in-boxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi Napisano 12 Lipca 2007 Autor Share Napisano 12 Lipca 2007 Przykro mi ale tata jedzie i zabiera aparat węc nie zrobi fot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi Napisano 26 Lipca 2007 Autor Share Napisano 26 Lipca 2007 Witam kolejne fotki z budowy niestety tylko 2 fotki ale zawsze coś prosze o komętarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 troche mało widać a w dodatku nie pasuje mi ten jednolity kolor silnika . pozatym nic więcej nie moge wywnioskować z tych fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 Cienżko coź tu zkomętowadź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 Morze jedymie fspulczezny jenzyk polski Pozdro, Marudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 zkomętowadź Wybacz, Preatorian. Ostatnio się tego czepiam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 już dajcie spokój z tą ortografią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 (edytowane) już dajcie spokój z tą ortografią Żal. Dwa orty w jednym wyrazie Przepraszam za OT EDIT: Cienżko coź tu zkomętowadź Niezrozumiałem kontekstu. Edytowane 26 Lipca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 już dajcie spokój z tą ortografią Nie ma osobiście nic do nikogo ale Marcinie trzeba dbać o czystość języka Polskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 Fotki, choćby nie wiem jak na nie patrzeć nic niestety do tematu nie wnoszą, no chyba poza tym, że widzimy podwozie z silnikiem... Jeśli chcesz, żebyśmy cokolwiek skomentowali musisz pokazywać dokładniejsze fotki i przede wszystkim wyraźne. No ale nic... Prace widzę idą ostro do przodu i to najważniejsze. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 już dajcie spokój z tą ortografią Nie ma osobiście nic do nikogo ale Marcinie trzeba dbać o czystość języka Polskiego. ale jak ktoś popełni jeden błąd to chyba nic się nie stanie, chociaż masz racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 Chodzi o to, że kolega bobi nie raz piszę niezbyt zrozumiale... JW nie ma sprawy... Wszyscy mamy takie chwile, że musimy trochę dłużej pomyśleć, żeby coś załapać A kolegę bobi- ego proszę o pisanie bardziej zrozumiale i z możliwe najmniejszą ilością błędów. Co do modelu. Silnik nie powinien być faktycznie cały srebrny... To jest akurat silnik od AXORA, ale malowanie jest podobne dla wszystkich nowszych silników mercedesa Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 Spox, P.s. A jednak nie miałem racji z silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 No właśnie miałeś... Na pewno nie powinien to być jednolity kolor, a tym bardziej cały w chromie (bardziej mi to chrom przypomina, a w oryginale wygląda to na ciemny srebrny). Tak na prawdę to cały silnik jest w różnych odcieniach szarości/srebrności , więc można się pokusić o zostawienie silnika w takim malowaniu i odpowiednie przybrudzenie niektórych elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 znowu masz racje z przybrudzeniem niektórych elementów ale chyba lepiej pomalować wspomnianymi odcieniami szaroście/srebrności, ale to tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi