Piter Napisano 4 Maja 2012 Napisano 4 Maja 2012 No i skończyłem malucha Szaleństwa nie ma ale ogólnie bardzo fajnie wygląda na półce. Mam w planach podstawkę do niego z jakimś kawałkiem oceanu, więc jak już ją wykonam zamieszczę fotki. Miałem pytanie o jakość modelu i czy nadaje się dla początkującego - Jakość ok, problem pojawia się z malowaniem. Sposób składania elementów jest co najmniej idiotyczny, więc malować trzeba wszystko na bieżąco w trakcie budowy i myśleć (niczym w szachach) przynajmniej na 2 kroki w przód. Z tego względu raczej nie polecam tego modelu osobie która dopiero poznaje świat modelarstwa plastikowego. (zobaczyłem na zdjęciu, że reling puścił pod naporem paluchów - już naprawione) Tu mała niespodzianka z Żywca - 2-gie miejsce w klasie: Cytuj
Forest Napisano 4 Maja 2012 Napisano 4 Maja 2012 No i elegancko Choć jak na płynący pod balastem, trochę za głęboko siedzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi