Adrianowro Napisano 11 Maja 2012 Autor Napisano 11 Maja 2012 Ja w kwestii ''sanek'' - dokumentacji raczej nie znajdziesz...bazuj na fotkach i wymyślaj. Oki będę chyba faktycznie improwizował - właśnie sobie dłubie coś w tym temacie Cytuj
piotrkur Napisano 12 Maja 2012 Napisano 12 Maja 2012 Nie zapomnij osmalić trochę tych "drzewek"!to zawsze jest "ognisty podmuch"..A tak ogólnie to WOW!!!! Mark w jakiej wersji? Cytuj
Adrianowro Napisano 24 Maja 2012 Autor Napisano 24 Maja 2012 Swego czasu za pomocą karty kredytowej zrobiłem spustoszenie w lokalnym sklepie i wykupiłem drewniane wozy I powoli sobie dłubie - tutaj będzie grajdołek z gratami. Fotki jak zwykle na wariackich papierach ....robione na wersalce Wozy na razie na sucho wrzucone i nawet nie zmaltretowane. I pseudo klimatycznie Cytuj
Dawid99 Napisano 25 Maja 2012 Napisano 25 Maja 2012 Mnie się bardzo podoba, ale ten zielony mech na drzewkach bardzo rzuca się w oczy. Przyciemnij go i usuń w niektórych miejscach . Cytuj
Adrianowro Napisano 25 Maja 2012 Autor Napisano 25 Maja 2012 Mnie się bardzo podoba, ale ten zielony mech na drzewkach bardzo rzuca się w oczy. Przyciemnij go i usuń w niektórych miejscach . Spoko - będzie maziane aby zlikwidować tą zieleń ;) Nie zapomnij osmalić trochę tych "drzewek"!to zawsze jest "ognisty podmuch"..A tak ogólnie to WOW!!!! Mark w jakiej wersji? Mark będzie męski Cytuj
Adrianowro Napisano 28 Maja 2012 Autor Napisano 28 Maja 2012 Żeby was podenerwować to napisze że w pracy mam sporo czasu na planowanie projektów i : "Sponsorem : fortu Vaux jest firma OSRAM Wymiary dioramy to jakieś 80 na 30 - trochę duża :P Cytuj
bazylms Napisano 4 Czerwca 2012 Napisano 4 Czerwca 2012 Pamiętasz ten film z Michaelem Landonem? Nigdzie nie zauważyłem skali, ale myślę że to 1/35, tak? Mógłbyś pisać nazwy i nr zestawów jakich używasz? Bo zasadniczo tylko ty walczysz w temacie WWI, a może sie to kiedyś przydać. Sam wóż rodem z Westernu. Cytuj
Adrianowro Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Napisano 4 Czerwca 2012 Pamiętasz ten film z Michaelem Landonem?Nigdzie nie zauważyłem skali, ale myślę że to 1/35, tak? Mógłbyś pisać nazwy i nr zestawów jakich używasz? Bo zasadniczo tylko ty walczysz w temacie WWI, a może sie to kiedyś przydać. Sam wóż rodem z Westernu. Mam 35 lat na karku Domek na prerii , autostrada do nieba itp. Tak to 1/35 Prośba do admina o umieszczenie skali w tytule tematu Zestawy wozów to miniart , czołgi Emhar , figurki to różnie Wóz ma imitować wrak Cytuj
Dawid99 Napisano 4 Czerwca 2012 Napisano 4 Czerwca 2012 Tak mnie to wciągnęło że zacząłem robić własną dioramę o tej tematyce. Tylko że pokazana od strony Niemieckiej. Cytuj
Adrianowro Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Napisano 4 Czerwca 2012 Tak mnie to wciągnęło że zacząłem robić własną dioramę o tej tematyce. Tylko że pokazana od strony Niemieckiej. To dawaj foty Cytuj
FAZZY_bez_humoru Napisano 4 Czerwca 2012 Napisano 4 Czerwca 2012 Tak mnie to wciągnęło że zacząłem robić własną dioramę o tej tematyce. Tylko że pokazana od strony Niemieckiej. To dawaj foty właśnie, dawaj, bo potem piszą, że tylko Adrian robi WW1 Cytuj
Dawid99 Napisano 4 Czerwca 2012 Napisano 4 Czerwca 2012 Spoko. Dam jutro lub pojutrze. Ostrzegam nie jest to super diorama,bo dopiero moja pierwsza. Przedstawia 6-7 wojaków kładkę i totalny rozjeb od strzałów artyleryjskich. :P Może dam naderwane drzewo. Tylko moja diorama jest w 1:72 i jest mała. Nieco większa od zeszytu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi