Adrianowro Napisano 11 Maja 2012 Autor Share Napisano 11 Maja 2012 Ja w kwestii ''sanek'' - dokumentacji raczej nie znajdziesz...bazuj na fotkach i wymyślaj. Oki będę chyba faktycznie improwizował - właśnie sobie dłubie coś w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 Nie zapomnij osmalić trochę tych "drzewek"!to zawsze jest "ognisty podmuch"..A tak ogólnie to WOW!!!! Mark w jakiej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adweb87 Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 Super to wygląda. Pełen realizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 24 Maja 2012 Autor Share Napisano 24 Maja 2012 Swego czasu za pomocą karty kredytowej zrobiłem spustoszenie w lokalnym sklepie i wykupiłem drewniane wozy I powoli sobie dłubie - tutaj będzie grajdołek z gratami. Fotki jak zwykle na wariackich papierach ....robione na wersalce Wozy na razie na sucho wrzucone i nawet nie zmaltretowane. I pseudo klimatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid99 Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 Mnie się bardzo podoba, ale ten zielony mech na drzewkach bardzo rzuca się w oczy. Przyciemnij go i usuń w niektórych miejscach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 25 Maja 2012 Autor Share Napisano 25 Maja 2012 Mnie się bardzo podoba, ale ten zielony mech na drzewkach bardzo rzuca się w oczy. Przyciemnij go i usuń w niektórych miejscach . Spoko - będzie maziane aby zlikwidować tą zieleń ;) Nie zapomnij osmalić trochę tych "drzewek"!to zawsze jest "ognisty podmuch"..A tak ogólnie to WOW!!!! Mark w jakiej wersji? Mark będzie męski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 28 Maja 2012 Autor Share Napisano 28 Maja 2012 Żeby was podenerwować to napisze że w pracy mam sporo czasu na planowanie projektów i : "Sponsorem : fortu Vaux jest firma OSRAM Wymiary dioramy to jakieś 80 na 30 - trochę duża :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 3 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2012 Domek na prerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Pamiętasz ten film z Michaelem Landonem? Nigdzie nie zauważyłem skali, ale myślę że to 1/35, tak? Mógłbyś pisać nazwy i nr zestawów jakich używasz? Bo zasadniczo tylko ty walczysz w temacie WWI, a może sie to kiedyś przydać. Sam wóż rodem z Westernu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2012 Pamiętasz ten film z Michaelem Landonem?Nigdzie nie zauważyłem skali, ale myślę że to 1/35, tak? Mógłbyś pisać nazwy i nr zestawów jakich używasz? Bo zasadniczo tylko ty walczysz w temacie WWI, a może sie to kiedyś przydać. Sam wóż rodem z Westernu. Mam 35 lat na karku Domek na prerii , autostrada do nieba itp. Tak to 1/35 Prośba do admina o umieszczenie skali w tytule tematu Zestawy wozów to miniart , czołgi Emhar , figurki to różnie Wóz ma imitować wrak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid99 Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Tak mnie to wciągnęło że zacząłem robić własną dioramę o tej tematyce. Tylko że pokazana od strony Niemieckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2012 Tak mnie to wciągnęło że zacząłem robić własną dioramę o tej tematyce. Tylko że pokazana od strony Niemieckiej. To dawaj foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Tak mnie to wciągnęło że zacząłem robić własną dioramę o tej tematyce. Tylko że pokazana od strony Niemieckiej. To dawaj foty właśnie, dawaj, bo potem piszą, że tylko Adrian robi WW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid99 Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Spoko. Dam jutro lub pojutrze. Ostrzegam nie jest to super diorama,bo dopiero moja pierwsza. Przedstawia 6-7 wojaków kładkę i totalny rozjeb od strzałów artyleryjskich. :P Może dam naderwane drzewo. Tylko moja diorama jest w 1:72 i jest mała. Nieco większa od zeszytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi