konrad444 Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 (edited) Przedstawiam zdjęcia mojego pierwszego strykera. Edited May 8, 2012 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kub Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Model wydaje się być dość ładny ale to nie moja tematyka żebym oceniał. Brudzenie wydaje się dziwne szczególnie na górnych powierzchniach jakieś kropki błota? Jeśli się da zmyj je i jedynie lekko przykurz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub97 Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Bardzo fajnie się prezentuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhinoceros Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Uwagi- jak u kuba. Popracuj nad "wiarygodnością" brudzenia i kurzenia burt kadłuba i nadkoli. Temat do warsztatu! Ćwiczymy! Ćwiczymy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Merytorycznie się nie znam, ale brudznie skopane. Samo malowanie ciężko ocenić po zdjęciach z takiego dystansu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad444 Posted May 9, 2012 Author Share Posted May 9, 2012 Brudzenie nie jest do końca skończone bo nie mogłem znaleźć pieskowych pigmentów a aerograf mi się psuje a może by dać specyfik AK do robienia syfuf na modelu czy ktos moze mi powiedzieć jak tego uzywać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad444 Posted May 9, 2012 Author Share Posted May 9, 2012 Aha czy ktoś może mi powiedzieć jak wykonać kurenie tego modelu PS. Te kropki to szminki tamyia nakladane strzelając z szczoteczki do zębów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad444 Posted May 9, 2012 Author Share Posted May 9, 2012 Aha czy ktoś może mi powiedzieć jak wykonać kurenie tego modelu PS. Te kropki to szminki tamyia nakladane strzelając z szczoteczki do zębów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kub Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Te kropki to szminki tamyia nakladane strzelając z szczoteczki do zębów Jeśli możesz zetrzyj je i będzie dobrze. Potem ewentualnie przykurz pigmentami piaskowymi bo nie wiem czy znajdziesz pieskowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad444 Posted May 9, 2012 Author Share Posted May 9, 2012 spk. oczywiśćie hodziło o piaskowe ( włączony słownik w komurce ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dart Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Kurde... Przez Ciebie mi się pancerki zachciało.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 ... ( włączony słownik w komurce )Teraz chyba już go wyłączyłeś (taki mały żarcik sarkastyczny - bez urazy). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Powiem kasety ze znacznikami powinny być przy kadłubie. Jeśli pojazd znajduje się w ruchu. Mi to całe przykurzenie się nie podoba. Ja używam pigmentów Vallejo i uważam że są o niebo lepsze. Tę wersję Strykera również mam w swojej kolekcji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts