konrad444 Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 (edytowane) Przedstawiam zdjęcia mojego pierwszego strykera. Edytowane 8 Maja 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Model wydaje się być dość ładny ale to nie moja tematyka żebym oceniał. Brudzenie wydaje się dziwne szczególnie na górnych powierzchniach jakieś kropki błota? Jeśli się da zmyj je i jedynie lekko przykurz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Bardzo fajnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Uwagi- jak u kuba. Popracuj nad "wiarygodnością" brudzenia i kurzenia burt kadłuba i nadkoli. Temat do warsztatu! Ćwiczymy! Ćwiczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Merytorycznie się nie znam, ale brudznie skopane. Samo malowanie ciężko ocenić po zdjęciach z takiego dystansu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 9 Maja 2012 Autor Share Napisano 9 Maja 2012 Brudzenie nie jest do końca skończone bo nie mogłem znaleźć pieskowych pigmentów a aerograf mi się psuje a może by dać specyfik AK do robienia syfuf na modelu czy ktos moze mi powiedzieć jak tego uzywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 9 Maja 2012 Autor Share Napisano 9 Maja 2012 Aha czy ktoś może mi powiedzieć jak wykonać kurenie tego modelu PS. Te kropki to szminki tamyia nakladane strzelając z szczoteczki do zębów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 9 Maja 2012 Autor Share Napisano 9 Maja 2012 Aha czy ktoś może mi powiedzieć jak wykonać kurenie tego modelu PS. Te kropki to szminki tamyia nakladane strzelając z szczoteczki do zębów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Te kropki to szminki tamyia nakladane strzelając z szczoteczki do zębów Jeśli możesz zetrzyj je i będzie dobrze. Potem ewentualnie przykurz pigmentami piaskowymi bo nie wiem czy znajdziesz pieskowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 9 Maja 2012 Autor Share Napisano 9 Maja 2012 spk. oczywiśćie hodziło o piaskowe ( włączony słownik w komurce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dart Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Kurde... Przez Ciebie mi się pancerki zachciało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 ... ( włączony słownik w komurce )Teraz chyba już go wyłączyłeś (taki mały żarcik sarkastyczny - bez urazy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Powiem kasety ze znacznikami powinny być przy kadłubie. Jeśli pojazd znajduje się w ruchu. Mi to całe przykurzenie się nie podoba. Ja używam pigmentów Vallejo i uważam że są o niebo lepsze. Tę wersję Strykera również mam w swojej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi