Edler Napisano 12 Lipca 2007 Share Napisano 12 Lipca 2007 Witam. Mam problem z zaciekami.Mam pytanie, jak sie ich pozbyć tak żeby poraz kolejny nie malować modelu.I co zrobić po całej akcji? Jakis lakier bez barwny albo pasta? A własnie co do pasty.to jak nakladac.ILe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 12 Lipca 2007 Share Napisano 12 Lipca 2007 Pozbędziesz się szlifując na mokro drobnym papierem a nie będziesz miał zacieków kładąc farbę cienkimi warstwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 13 Lipca 2007 Autor Share Napisano 13 Lipca 2007 A jaki papier polecasz? gdzies czytałem ze wodny 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 13 Lipca 2007 Share Napisano 13 Lipca 2007 Powinienes sie zaopatrzyc w papiery o roznej gradacji. Od ok. 600, przez 800, 1000, 1200, 1500, az po 2000. Arkusz takiego papieru kosztuje grosze, a bedziesz mogl sam sprawdzic, ktorym najlepiej sie pracuje w danych okolicznosciach. 2-tysiaczka na mokro, to otrzymasz prawie blyszczaca - wypolerowana powierzchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 13 Lipca 2007 Autor Share Napisano 13 Lipca 2007 To jade do sklepu ;) 600 juz mam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi