xychu Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Jeżeli pytanie było, to przepraszam, nie mogę znaleźć. Ostatnio sklejam RWD-8, on ma takie linki (na zewnątrz) do zmiany położenia sterów. I nie mam za bardzo pojęcia z czego je wykonać, a jak już, to jak zrobić, by były naprężone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Z żyłki wędkarskiej. Te linki to cięgna z tego, co wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdravko Napisano 23 Maja 2012 Share Napisano 23 Maja 2012 Jeżeli pytanie było, to przepraszam, nie mogę znaleźć. Ostatnio sklejam RWD-8, on ma takie linki (na zewnątrz) do zmiany położenia sterów. I nie mam za bardzo pojęcia z czego je wykonać, a jak już, to jak zrobić, by były naprężone. Tak na szybkiego: Spokojnie możesz je wykonać z żyłki wędkarskiej, docinasz trochę dłuższe odcinki i wklejasz na klej CA. po skończonej zabawie naciągi wykonujesz poprzez podgrzewanie linek (żyłka jest termokurczliwa) możesz to tego wykorzystać: - suszarkę do włosów - nad palnikiem (zapalniczką) możesz nagrzać np. kawałek gwoździa, pilnik lub cokolwiek masz pod ręką (nie używaj otwartego ognia bo możesz przesadzić) - kadzidełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xychu Napisano 25 Maja 2012 Autor Share Napisano 25 Maja 2012 Super! Dziękuję za podpowiedź konkretną i rzetelną! Na pewno wypróbuję ten sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi