kubamich1 Napisano 31 Lipca 2007 Autor Napisano 31 Lipca 2007 No dzięki Banshee ! A ja myślałem ze to Caterpillar. Pokrywa zaworów jest podobna jak w Caterpilarze. Znalazłem takie fotki: Cytuj
kubamich1 Napisano 2 Sierpnia 2007 Autor Napisano 2 Sierpnia 2007 Model okazał się bublem . Były bardzo duże problemy ze spasowaniem elementów. Praca idzie jednak powoli do przodu i model prawie ukończony. Miałem robić w nim jeszcze różne bajery charakterystyczne dla Australijczyków ,jak np. tylne błotniki, ale wczoraj zafundował mi tyle nerwów że już prawie widziałem go rozpadającego się na ścianie mojego pokoju. ( tak skończyło kilka modeli i jedna drukarka) Postanowiłem że ukończe go w miarę szybko i bezpiecznie dla niego .Zostało jeszcze kilka dupereli do zrobienia. A wygląda to tak: Cytuj
kozi84 Napisano 2 Sierpnia 2007 Napisano 2 Sierpnia 2007 model jest ładny plus krzywy zbiornik jeden:). Wczym tyle problemów mialęs?? Cytuj
elefantes Napisano 2 Sierpnia 2007 Napisano 2 Sierpnia 2007 Kozi dobrze wszystko ujął, więc nie będę się rozpisywał... Napisz jakie miałeś problemy, bo też jestem ciekaw. A co do modelu, to widzę, że bardzo fajnie wygląda ten model z dodatkową osią Cytuj
jakub476 Napisano 2 Sierpnia 2007 Napisano 2 Sierpnia 2007 Czy ktoś jest mi w stanie dlaczego w truckach pod maską wszystko ma jeden kolor? Nie czepiam się modelu kubamich1, tylk0 zastanawia mnei dlaczego el odlewane i kable są malowane. Cytuj
miqs Napisano 3 Sierpnia 2007 Napisano 3 Sierpnia 2007 WS wyglada zabujczo Tylko ciekawi mnie dlaczego ten zbiornik tak krzywo ci wyszedł. Moze jakis trefny egzemplarz, bo u mnie bylo ok Ogólnie podobają mi się potęzne amerykańskie ciężarówki z 3 osiami z tyłu. Uszczelki bardzo fajnie ci wyszły. P.S Jakim programem zmniejszasz zdjęcia, że są tak rozpikselizowane( nie umiałem dobrać innego słowa )? Cytuj
witek Napisano 7 Sierpnia 2007 Napisano 7 Sierpnia 2007 Kubamich, na którymś forum pokazywałeś zdjęcie Western Stara z kabiną Conventional (skala 1:1). Masz jeszcze gdzieś to foto? Jakbyś mógł to zamieśc tutaj... z góry dzięki! Cytuj
kubamich1 Napisano 7 Sierpnia 2007 Autor Napisano 7 Sierpnia 2007 Witek podpowiedz coś bo nie bardzo jarzę o które chodzi. Cytuj
witek Napisano 7 Sierpnia 2007 Napisano 7 Sierpnia 2007 fotka oryginału, przywołana gdy ktoś mówił coś o kabinie...Kolor nadwozia biały, chyba z czerwonymi wstawkami.. Cytuj
kubamich1 Napisano 7 Sierpnia 2007 Autor Napisano 7 Sierpnia 2007 A to chyba nie ja dawałem tą fotkę bo sobie nie przypominam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi