Paweł Czarnocki Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Witam. Ugniatam aktualnie na stole M-247 YORK z Academy. Mogę tu pokazywać małe kroczki podczas budowy modelu? Będę go robił z małym "przymrużeniem oka". Mało jest materiałów o tym dziwolągu. Ot taka "szyłka mejd in juesej". Więc jeżeli na którejś fotce okaże się, że śruba czy spaw jest o 0,0234 milimetra przesunięty nie nie bijcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Nie gadaj głupot, tylko pokazuj. A czemu z przymrużeniem oka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz75 Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Nie gadaj głupot, tylko pokazu dokładnie!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 (edited) Więc jeżeli na którejś fotce okaże się, że śruba czy spaw jest o 0,0234 milimetra przesunięty nie bijcie. No cos Ty To nie u nas Witaj na forum i pokazuj to mejd in juesej Edited April 8, 2006 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dormitor Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Czyżby kolejny wóz muminków miał ujrzeć światło dzienne? Chłopaki mają rację, nie kokietuj, zaczynaj relację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gizmo1986 Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Witaj Pawle!!!!! Nareszcie sie dolaczyłeS Pokaż nam co potraficz bo duzo potrafisz nie to co ja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Czarnocki Posted April 8, 2006 Author Share Posted April 8, 2006 A czemu z przymrużeniem oka? Z przymrużeniem bo mam mało materiałów o tym pojeździe. Więc zrobię go "spudła". Żadnych blaszek, żywic itp. I malowanie chmmm, zrobię troszkę po mojemu bo to plamiaste mi się nie widzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDow FoX Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 no to zucaj kilka fotek obejzymy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 I malowanie chmmm, zrobię troszkę po mojemu bo to plamiaste mi się nie widzi. I jak Ci idzie? http://data3.primeportal.net/tanks/mark_holloway/m247/images/m247_2_of_5.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 No Pawle dawaj te foty:) sam mam ten model zaczęty ale chcę go wykonac w malowaniu Izraelskim niestety mam tylko to potwierdzone tekstowo z jakiegoś forum ma ktoś jakąs fotkę Yorka w malowanku IDF? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts