Paweł Czarnocki Napisano 7 Kwietnia 2006 Napisano 7 Kwietnia 2006 Witam. Ugniatam aktualnie na stole M-247 YORK z Academy. Mogę tu pokazywać małe kroczki podczas budowy modelu? Będę go robił z małym "przymrużeniem oka". Mało jest materiałów o tym dziwolągu. Ot taka "szyłka mejd in juesej". Więc jeżeli na którejś fotce okaże się, że śruba czy spaw jest o 0,0234 milimetra przesunięty nie nie bijcie. Cytuj
gulus Napisano 7 Kwietnia 2006 Napisano 7 Kwietnia 2006 Nie gadaj głupot, tylko pokazuj. A czemu z przymrużeniem oka? Cytuj
grzegorz75 Napisano 7 Kwietnia 2006 Napisano 7 Kwietnia 2006 Nie gadaj głupot, tylko pokazu dokładnie!!! Cytuj
okonek Napisano 7 Kwietnia 2006 Napisano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) Więc jeżeli na którejś fotce okaże się, że śruba czy spaw jest o 0,0234 milimetra przesunięty nie bijcie. No cos Ty To nie u nas Witaj na forum i pokazuj to mejd in juesej Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj
dormitor Napisano 7 Kwietnia 2006 Napisano 7 Kwietnia 2006 Czyżby kolejny wóz muminków miał ujrzeć światło dzienne? Chłopaki mają rację, nie kokietuj, zaczynaj relację. Cytuj
gizmo1986 Napisano 8 Kwietnia 2006 Napisano 8 Kwietnia 2006 Witaj Pawle!!!!! Nareszcie sie dolaczyłeS Pokaż nam co potraficz bo duzo potrafisz nie to co ja... Cytuj
Paweł Czarnocki Napisano 8 Kwietnia 2006 Autor Napisano 8 Kwietnia 2006 A czemu z przymrużeniem oka? Z przymrużeniem bo mam mało materiałów o tym pojeździe. Więc zrobię go "spudła". Żadnych blaszek, żywic itp. I malowanie chmmm, zrobię troszkę po mojemu bo to plamiaste mi się nie widzi. Cytuj
gulus Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 I malowanie chmmm, zrobię troszkę po mojemu bo to plamiaste mi się nie widzi. I jak Ci idzie? http://data3.primeportal.net/tanks/mark_holloway/m247/images/m247_2_of_5.jpg Cytuj
Erni Napisano 27 Kwietnia 2006 Napisano 27 Kwietnia 2006 No Pawle dawaj te foty:) sam mam ten model zaczęty ale chcę go wykonac w malowaniu Izraelskim niestety mam tylko to potwierdzone tekstowo z jakiegoś forum ma ktoś jakąs fotkę Yorka w malowanku IDF? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi