Paweł Czarnocki Napisano 7 Kwietnia 2006 Share Napisano 7 Kwietnia 2006 Witam. Ugniatam aktualnie na stole M-247 YORK z Academy. Mogę tu pokazywać małe kroczki podczas budowy modelu? Będę go robił z małym "przymrużeniem oka". Mało jest materiałów o tym dziwolągu. Ot taka "szyłka mejd in juesej". Więc jeżeli na którejś fotce okaże się, że śruba czy spaw jest o 0,0234 milimetra przesunięty nie nie bijcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 7 Kwietnia 2006 Share Napisano 7 Kwietnia 2006 Nie gadaj głupot, tylko pokazuj. A czemu z przymrużeniem oka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 7 Kwietnia 2006 Share Napisano 7 Kwietnia 2006 Nie gadaj głupot, tylko pokazu dokładnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 7 Kwietnia 2006 Share Napisano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) Więc jeżeli na którejś fotce okaże się, że śruba czy spaw jest o 0,0234 milimetra przesunięty nie bijcie. No cos Ty To nie u nas Witaj na forum i pokazuj to mejd in juesej Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 7 Kwietnia 2006 Share Napisano 7 Kwietnia 2006 Czyżby kolejny wóz muminków miał ujrzeć światło dzienne? Chłopaki mają rację, nie kokietuj, zaczynaj relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 8 Kwietnia 2006 Share Napisano 8 Kwietnia 2006 Witaj Pawle!!!!! Nareszcie sie dolaczyłeS Pokaż nam co potraficz bo duzo potrafisz nie to co ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 8 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2006 A czemu z przymrużeniem oka? Z przymrużeniem bo mam mało materiałów o tym pojeździe. Więc zrobię go "spudła". Żadnych blaszek, żywic itp. I malowanie chmmm, zrobię troszkę po mojemu bo to plamiaste mi się nie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 9 Kwietnia 2006 Share Napisano 9 Kwietnia 2006 no to zucaj kilka fotek obejzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 23 Kwietnia 2006 Share Napisano 23 Kwietnia 2006 I malowanie chmmm, zrobię troszkę po mojemu bo to plamiaste mi się nie widzi. I jak Ci idzie? http://data3.primeportal.net/tanks/mark_holloway/m247/images/m247_2_of_5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 27 Kwietnia 2006 Share Napisano 27 Kwietnia 2006 No Pawle dawaj te foty:) sam mam ten model zaczęty ale chcę go wykonac w malowaniu Izraelskim niestety mam tylko to potwierdzone tekstowo z jakiegoś forum ma ktoś jakąs fotkę Yorka w malowanku IDF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi