Firefly Vc Napisano 24 Czerwca 2012 Napisano 24 Czerwca 2012 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów.Przedstawiam wam model czołgu T-72 w zimowym kamuflażu.Model po słuzył mi jako poligon doświadczalny dla technik malarskich chciałem wykonać model w białym ubranku.T-72 jest z firmy Trumpeter,strasznie mi się go składało i wogóle nie byłem z niego zadowolony dla tego mi tak nie było szkoda by na nim trenować.A po za tym trzeba na czymś trenować tak że pokazuje swoje zmagania.Pozdrawiam i życzę miłego oglądania. Edytowane 24 Czerwca 2012 przez Gość Cytuj
kula5nw Napisano 24 Czerwca 2012 Napisano 24 Czerwca 2012 zachodzę w głowę jak w rzeczywistości czołg z zimowym kamo mógłby się tak "pobrudzić"....kurcze jakoś tego kolorku nie ogarniam... Cytuj
dr.Watson Napisano 24 Czerwca 2012 Napisano 24 Czerwca 2012 Zimowym? czy złomowiskowym ? Bo jakiś on Rudawy... Cytuj
Gość Napisano 24 Czerwca 2012 Napisano 24 Czerwca 2012 Polski T-72 ( wnoszę po szachownicach )w zimowym kamo??? Nie przypominam sobie. No ale może się mylę. Poza tym w naszych T-72 nie ma tego urządzenia zaznaczonego ramką: Jeszcze jedna rzecz. Nasze 72-ki były wyposażone w granaty dymne, a tu ich nie ma. Szkoda Cytuj
imek46 Napisano 25 Czerwca 2012 Napisano 25 Czerwca 2012 Ma chyba też dodatkowe wzmocnienia przedniej części kadłuba, którego nasze czołgi nie mają.. I ten kolor. Jakoś mi to na zimowe kamo nie wygląda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi