Firefly Vc Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów.Przedstawiam wam model czołgu T-72 w zimowym kamuflażu.Model po słuzył mi jako poligon doświadczalny dla technik malarskich chciałem wykonać model w białym ubranku.T-72 jest z firmy Trumpeter,strasznie mi się go składało i wogóle nie byłem z niego zadowolony dla tego mi tak nie było szkoda by na nim trenować.A po za tym trzeba na czymś trenować tak że pokazuje swoje zmagania.Pozdrawiam i życzę miłego oglądania. Edytowane 24 Czerwca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 A co on taki ryszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Jakiś strasznie dziwny ten kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kula5nw Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 zachodzę w głowę jak w rzeczywistości czołg z zimowym kamo mógłby się tak "pobrudzić"....kurcze jakoś tego kolorku nie ogarniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Zimowym? czy złomowiskowym ? Bo jakiś on Rudawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Polski T-72 ( wnoszę po szachownicach )w zimowym kamo??? Nie przypominam sobie. No ale może się mylę. Poza tym w naszych T-72 nie ma tego urządzenia zaznaczonego ramką: Jeszcze jedna rzecz. Nasze 72-ki były wyposażone w granaty dymne, a tu ich nie ma. Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Ma chyba też dodatkowe wzmocnienia przedniej części kadłuba, którego nasze czołgi nie mają.. I ten kolor. Jakoś mi to na zimowe kamo nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi